The Linen Project genomineerd voor Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2019

The Linen Project is genomineerd voor de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs, een lokaal initiatief ​​opgezet om duurzame activiteiten in Arnhem te stimuleren. Zoals Dirk Zeldenrust, de Arnhemmer waarnaar het is genoemd, onderkent de jaarlijkse prijs dat een duurzame wereld niet kan wachten.

We willen graag alle betrokkenen bedanken – onze geweldige Cultivation Crew, het Nederlands Openluchtmuseum, De Horsterhof (Duiven), Ekoboerderij de Lingehof (Randwijk), en onze supporters, om er maar een paar te noemen – jullie bijdrage, energie en aanwezigheid zijn van onschatbare waarde. Deze nominatie is voor ons allemaal.

De ontvanger van de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs 2019 wordt op 29 november bekendgemaakt. The Linen Project is trots een van de vele inspirerende en toegewijde lokale initiatieven in Arnhem te zijn die actief Zeldenrusts gedachtegoed en dadendrang delen.

Klik hier voor meer informatie over de Dirk Zeldenrust Duurzaamheidsprijs.

The Linen Project is een initiatief van ArtEZ MA Fashion Held in Common en Crafts Council Nederland. Het project wordt financieel ondersteund door ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, BankGiro Loterij Fonds, de stad Arnhem, de provincie Gelderland en het European Agricultural Fund for Rural Development (EAFRD)