Spreekuur op Dutch Design Week

Crafts Council Nederland is het overkoepelend platform voor het hedendaagse creatieve ambacht. Het is de plek waar kennis overgedragen en geactualiseerd wordt. De plek waar design, kunst, mode, erfgoed en vakmanschap samenkomen. Crafts Council Nederland presenteert elk jaar op de Dutch Design Week en werkt nauw samen met alle spelers uit het Crafts Domein.

Wil je met ons samenwerken, kennismaken of heb je een specifieke vraag over een van onze activiteiten? Kom dan tijdens Dutch Design Week naar de spreekuren in de HOW&WOW-tentoonstelling. Zie hieronder op welke dag we welk onderwerp behandelen:

Data en onderwerp:
20 oktober – Craftsmap
De zoekmachine met de beste, creatieve ambachtelijke makers, opleidingen, verenigingen, werkplaatsen, musea, galeries en winkels in Nederland.

22 oktober – Nieuwe samenwerkingen
CCNL is geïnteresseerd in nieuwe partners, samenwerkingen en opdrachten rondom de creatieve ambachten.

24 oktober – Craftsklas
Craftsklas is een nieuwe en unieke leerlijn van Crafts Council Nederland. Craftsklas is voor docenten en leerlingen PO en VO.

25 oktober – Meet the Master
Meet the Master is ons flexibele educatieprogramma voor specialistische kennisoverdracht met de beste masterclasses en presenteert een nieuwe manier van leren: direct bij de meester.

Tijd:
Van 11.00 – 12.00 uur

Locatie:
HOW&WOW
VEEM, Eindhoven
Eerste verdieping
Torenallee 80
5617 BE Eindhoven
(alleen toegankelijk met DDW-ticket)

Aanmelden:
Stuur een mail naar amanda@craftscouncil.nl