Over Meet the master

Vakmanschap staat weer volop in de kijker, iedereen praat erover en ontwerpers vinden ambachten opnieuw uit met spannende innovaties. Maar waar kan je in Nederland nog een écht creatief ambacht leren op hoog niveau? Crafts Council Nederland selecteert voor Meet the Master de beste masterclasses en presenteert een nieuwe manier van leren: direct bij de meester. Bekijk hier het aanbod.

Voorwaarden

Via onze webshop kun je je inschrijven voor de masterclasses van Meet the Master. Na betaling met Ideal krijg je per e-mail een bevestiging. Bewaar deze goed, dit is ook het bewijs van inschrijving.

• Ben je verhinderd, laat dit dan zes weken vóór de masterclass schriftelijk weten, dan storten wij het bedrag (minus €10,- administratiekosten) terug op jouw rekening.

• Als je verhinderd bent en dat vijf of vier weken voor het begin van de masterclass laat weten, storten we 50% van het betaalde bedrag terug.

• Laat je het later dan vier weken van aanvang weten, kunnen wij helaas het betaalde bedrag niet terugstorten. Je bent definitief ingeschreven als je de bevestigingsmail van ons hebt gekregen. Mocht een masterclass onverhoopt niet doorgaan, storten wij het betaalde bedrag volledig terug.

• Studentenkorting alleen bij vertoon van geldige studentenkaart