Oogst goudsmeden

Ellen Philippen en Lotte Porrio zijn de goudsmeden achter Oogst. In hun winkel in het hart van de Amsterdamse Jordaan creëren zij handgemaakte sieraden in collecties en unieke stukken op maat. Oogst is in 2008 opgericht en al snel groeide ze van atelier aan huis naar een winkel met goudsmid atelier. Het grafische handschrift van Porrio en de florale en elegante creaties van Philippen; samen maken zij Oogst.
Maatwerk is de specialiteit van Oogst; mooi om een verhaal, herinnering of mijlpaal symbolisch in een sieraad te laten verwerken. Zo wordt dit een echt persoonlijk ontwerp, in de kenmerkende Oogst stijl, waar gewerkt wordt met gerecycled goud en conflictvrije diamanten. Daarnaast toveren ze gekoesterde erfstukken om tot moderne klassiekers, want ook van “oud goud” maken ze sieraden.

DEMONSTRATIE
Zaterdag van 11.00 – 18.00 uur en zondag van 12.00 – 17.00 uur

Bezoek het atelier in hartje Jordaan waar je een spel van structuren, sierlijke handgravures en stoere hamerslag, organische vormen, strakke lijnen en bijzondere diamanten en kleurrijke edelstenen kunt ontdekken.
Kosten: gratis

INFORMATIE
Waar: Oogst goudsmeden
Adres: Tweede Tuindwarsstraat 8, 1015 RZ Amsterdam, Noord-Holland
Algemene openingstijden: zaterdag van 11.00 – 18.00 uur en zondag van 12.00 – 17.00 uur
Meer informatie: oogst-sieraden.nl