Meld je aan voor HOW&WOW- Studio op DDW2018

Van 20 tot en met 28 oktober presenteert Crafts Council Nederland HOW&WOW – Studio op de Dutch Design Week 2018

Crafts Council Nederland toont de studio van de nieuwe maker: de werkplaats als galerie en als lab. In de studio wordt gemaakt, geproduceerd en er worden uitvindingen gedaan. Experimenten, prototypes, eindproducten, materialen en inspiratie worden gepresenteerd.

We vragen deelnemers symbolisch hun studio of werkplaats te verplaatsen naar Eindhoven, er zo nu en dan te werken en hun ‘making of’ aan de bezoekers te tonen. Net zoals vorig jaar nodigen we deelnemers uit die onderdeel zijn van het craftsdomein: makers, maker-designers, collectieven, scholen, musea en bedrijven.

Meld je aan
Crafts Council Nederland nodigt makers en partners uit om een voorstel in te dienen voor deelname aan HOW&WOW – Studio. De voorstellen moeten meer zijn dan alleen productpresentatie: de presentaties tonen de actuele stand van zaken van crafts door in te gaan op maakprocessen, nieuwe technieken, duurzame innovatie, de nieuwe ambachtelijke beroepspraktijk, onderwijs, nieuwe samenwerkingsverbanden etc.
Voorstellen kunnen ingediend worden tot en met 31 mei 2018 via info@craftscouncil.nl

Totaal presentatie
Net als vorig jaar maken we er een totaal presentatie van. Bij de prijs* is inbegrepen: organisatie, publicatie, publiciteit (Elle Decoration is media partner), displays, toezicht, verzekering, signing en belettering, informatiebalie en een feestelijke opening.
*Op dit moment is de locatie nog niet duidelijk en daarom hebben we nog geen zicht op de kosten. Uiteraard willen we de kosten zo gunstig mogelijk maken voor iedereen.

HOW&WOW Studio is onderdeel van De Week van het Maken die in dezelfde week als DDW in heel Nederland plaats vindt, met maakmiddagen in musea, bibliotheken en scholen en een open werkplaatsroute door heel Nederland.