Leervermaak

Leervermaak geeft workshops en cursussen in ambachtelijk leer bewerken. Alles gebeurt er met de hand, er komen geen naaimachines aan te pas. Er wordt gewerkt met oude technieken, soms op exact de zelfde wijze als vroeger, soms wordt het een en ander aan naar deze tijd aangepast. In onze workshops ligt de nadruk op het maken ven een specifiek product. bij de cursussen ligt het meer op het aanleren van technieken.

Dit jaar start Leervermaak met een vakopleiding. Dit onder de noemer leervakwerk. Het accent van de jaaropleiding ligt geheel op het op de juiste wijze van het aanleren van alle technieken. De cursisten worden in een jaar opgeleid tot vakbekwaam leer bewerker, die in staat moet zijn om werk te leveren op professioneel niveau.

Duurzaamheid is heel belangrijk. Daarom wordt er goed opgelet bij de keuze van leer en onderhoudsmiddelen. Handgemaakte leren producten gaan met goed onderhoud een leven lang mee.

DEMONSTRATIE en WORKSHOP
Zaterdag en zondag doorlopen van 11.00 – 16.00 uur

Tijdens de Studio Route kan je een kijkje nemen in de open werkplaats en demonstratie bijwonen of je eigen sleutelhanger maken.
Kosten: gratis

INFORMATIE
Waar: Leervermaak
Adres: Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht
Algemene openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 – 16.00 uur
Meer informatie: leervermaak.nl