Japan Cultural Exchange

Japan Cultural Exchange heeft als doel het bevorderen van culturele uitwisseling tussen Nederland en Japan. Het team bestaat uit zowel Nederlanders die een link met Japan hebben als Japanners die al lange tijd in Nederland wonen. Samen bedenken en ondersteunen ze creatieve ideeën om mensen op leuke en interactieve wijze met een andere cultuur kennis te laten maken.

Japan Cultural Exchange organiseerts unieke en ook terugkerende events die in het teken staan van culturele uitwisseling. Daarnaast werken ze ook samen met vele andere culturele instellingen om met een zo breed mogelijk scala aan activiteiten Nederland en Japan nader tot elkaar te brengen.

Japan en Nederland hebben een unieke band met elkaar dankzij de onafgebroken eeuwenlange handelsrelatie tussen de twee landen, zelfs in tijden dat Japan zich voor de buitenwereld afgesloten had. Gezien deze verweven geschiedenis willen ze graag dat de band tussen Nederland en Japan nog hechter wordt en beide landen door onderlinge uitwisseling inspiratie opdoen voor nieuwe en verfrissende ideeën.

www.japanculturalexchange.nl