Lees verder

Hyunjee Jung

Hyunjee Jung gaat in haar werk uit van de visuele kwaliteiten, texturen, oppervlakten en kleuren van verschillende materialen.

Lees verder

Beatrice Waanders

Happy Sheep is een groot kleed met de kleurstempels van de ram nog in de wol. Deze gedeelten van de vacht worden normaal weggegooid...
Lees verder

Bianca Koevoets

Zadelmaker en historisch onderzoeker Bianca Koevoets laat je kennis maken met het vakmanschap van het zadelmaken, harnachement, zadelrestauratie, reparatie en historische rijkunst.
Lees verder

Emma Wessel

Emma Wessel creëert inspirerende scenario's voor mogelijke toekomsten en geeft nieuwe ideeën aan merken en bedrijven met een ontwerpperspectief.
Lees verder

Erno Korpershoek

Erno Korpershoek is al vele jaren actief als houtsnijder, het is een traditie in zijn familie; zijn grootvader was ook houtsnijder.
Lees verder

Esmé Hofman

Op HOW&WOW toont Esmé Hofman objecten uit haar Out Of The Comfort Zone (OOTCZ) serie.
Lees verder

Sandra van Riet

Sandra van Riet is keramist, ze onderzoekt altijd vorm en materiaal. Haar keramische objecten zijn vervaardigd uit zwarte klei.
Lees verder

Fleur Peters

Fleur Peters is gefascineerd door licht en kleur, dit vertaald zich in werk van glas, waarin ze de relatie onderzoekt tussen ambacht en hedendaags...
Lees verder

Floor Nijdeken

In een tijd waarin individualiteit en snelheid steeds belangrijker wordt, presenteert Floor Nijdeken #SUPEREGO.
Lees verder

Handmade Industrials

Voor hun nieuwste werk onderzocht Handmade Industrials de kwaliteiten van verschillende thermoplastische en industriële toepassingen.
Lees verder

Heleen Sintobin

Heleen Sintobin is geïnspireerd door oude en toekomstige methoden, haar werk streeft ernaar de kracht van materialen over te brengen in een hedendaagse ontwerpcontext.
Lees verder

Jacqueline Jimmink

Jacqueline Jimmink is handgraveerster. Ze deed opleidingen in Nederland, België en in Italië, waar ze een lange tijd een atelier had en samen werkte...
Lees verder

Jan Hovens

Jan Hovens is het kleinkind van een timmerman, van jongs af aan werd hij gegrepen door hout. Vanaf het midden van de jaren negentig...
Lees verder

Marieke van de Ven

Het werk van Marieke van de Ven wordt gekenmerkt door materiële processen met een focus op onderzoek naar verschillende ambachten zoals print, borduurwerk en...
Lees verder

Nikkie Wester

Nikkie Wester is een conceptontwerper met een grote passie voor textiel en ontwikkelt concepten, textiel voor interieurs en textielproducten.
Lees verder

Moe Kim

Moe Kim maakt handgeweven textiel waarin ze weeftechnieken met lowtech materialen combineert.
Lees verder

Marjolein Grotenhuis

Als ontwerper zet Grotenhuis kleur in als hoofdzaak, niet als bijzaak. Met Vals Plat wil Grotenhuis publiek laten ervaren dat kleur diepte en textuur...
Lees verder

Nynke Koster

Het werk van Nynke Koster balanceert op de grens tussen design en autonome kunst. Haar werk gaat over herinneringen en ruimte die ze in...
Lees verder

Raphia

Raphia ontwikkelt schoenen en houdt van natuurlijke materialen.
Lees verder

Renate Vos

Het werk van Renate Vos is herkenbaar aan de ongewone combinatie van materialen.
Lees verder

Ruben van der Scheer

Ruben van der Scheer werkt met hout; hij is opgeleid als ambachtelijk meubelmaker, maar de afgelopen jaren is hij autonomer gaan werken.
Lees verder

Anna Stringer

In het atelier van Anna Stringer worden er nog echt beelden en ornamenten gesneden door middel van originele technieken.
Lees verder

Saar Scheerlings

Een serie waterverf collages, sculpturen en een troon behoren tot de meest recente rekwisieten voor een nieuwe, fictieve cultuur die Scheerlings vormgeeft.
Lees verder

Seungbin Yang

In plaats van hout, past ontwerper Seungbin Yang de zeer kostbare en zeldzame Ott-chil laktechniek uit Korea toe op een andere ondergrond: papier.
Lees verder

Sho Ota

Designer Sho Ota benadrukt de kwaliteit van de houtnerf; waarvan het karakter vaak wordt geneutraliseerd in industriële verwerking.