Sundaymorning@ekwc

Sundaymorning@ekwc (voorheen bekend als het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) is een internationale werkplaats waar kunstenaars, ontwerpers en architecten de technische en artistieke mogelijkheden van keramiek verkennen. Sundaymorning@ekwc opereert als een artist-in-residence centre en als een centre of excellence. Het doel is om de ontwikkeling van keramische kunst, design en architectuur te promoten.

artist-in-residence: Als artist-in-residence centre verwelkomt Sundaymorning@ekwc jaarlijks ongeveer 45 kunstenaars, ontwerpers en architecten om te experimenteren met keramiek voor een periode van drie maanden.

centre of excellence: Als een centre of excellence moedigt Sundaymorning@ekwc haar medewerkers en deelnemers aan onderzoek te doen op artistiek en technisch gebied. De verworven kennis en inzichten worden gedocumenteerd en internationaal verspreid door middel van publicaties, tentoonstellingen, masterclasses en conferenties.

partners: Sundaymorning@ekwc werkt samen met kunstacademies, de keramische industrie, verschillende wetenschappelijke onderzoekscentra , musea en galeries in de vorm van speciale projecten.

+31 (0)13 30311
Adres
Almystraat 10
5061 PA
Oisterwijk