STRIKKS

STRIKKS is een ontwerpstudio voor gebreid design, een lab om alle mogelijkheden van (machinaal) breien te ontdekken. Het label is een samenwerking tussen Suzanne Vaessen en Maartje Boer.

STRIKKS heeft een eigen collectie, welke een totaalbeeld vormt van interieur, mode en accessoires. In de vormgeving schuilt een herkenbaar handschrift van de fascinatie voor contrasterende materialen en garens, uitgebalanceerde technieken en subtiel kleurgebruik.
Ontwerpen van STRIKKS zijn te zien tijdens internationale designweeks en diverse professionele beurzen. STRIKKS is o.a. bekend om de stoelbekleding voor de Orange Slice van Artifort. Ook werkt STRIKKS in opdracht.

In de inspirerende studio vinden maandelijks cursussen plaats op de breimachine. Voor beginners en gevorderden, met allerlei interessante technieken. De lessen worden gegeven door Maartje Boer, tevens docent op twee kunstacademies in Nederland. Cursisten komen in aanraking met aantrekkelijke voorbeelden uit de praktijk, en boeken en tijdschriften ter inspiratie.

06 23551063
06 23551063
Adres
Capucijnenstraat 21A04
6211 RN
Maastricht