Atelier het Pruykenhuys

In Atelier het Pruykenhuys maken haarwerkspecialisten haarwerken voor een zeer brede groep mensen en voor diverse doeleinden, van particulier tot entertainment.

Door de jarenlange ervaring in dit ambacht maakt het atelier unieke haarwerken die precies op de behoefte zijn afgestemd. Al jaren is het atelier bezig met een andere manier van kijken naar haarwerken en alle technieken daarom heen. Zo is er in de special effects wereld een 3D innovatie aan de gang wat betreft mallen maken die het atelier ook kan implementeren binnen het haarwerk vak. Onzichtbaar haarwerk en extreem fijn haarwerk gebruikt het atelier al jaren binnen de HD film industrie en is dan ook de basis voor de nieuwste lijn haarwerken voor de particulier. Het Pruykenhuys combineert de mooiste technieken en materialen uit beide werelden en maakt deze toegankelijk voor een breed publiek.

Bovendien worden er lessen aangeboden in het atelier. Eenmaal in de twee jaar vindt er een reeks lessen pruiken maken van A-Z plaats voor haarprofessionals, daarnaast zijn er workshops trenswerk en pruiken aanmeten en verwerken voor professionals en semiprofessionals.

In het afgelopen jaren heeft Atelier het Pruykenhuys haarwerken gemaakt en/of ontworpen voor o.a. Sky (Marco Borsato’s musical theater productie), Hèlene Fourment de Muze van Rubens (Judas theater), Undercover in NL (Alberto Stegeman TV productie), DELA en LIDL (commercials in Nederland en België), Nick en Simon, Geer en Goor, Wendy van Dijk e.v.a.

06 11764265
Adres
Sint Bavostraat 60D
4891 CK
Rijsbergen