Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink

In het Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink worden sieraden en gebruiksvoorwerpen in edele- en onedele metalen en andere materialen op ambachtelijke wijze vervaardigd, gecreëerd, geproduceerd, gedecoreerd en aangeboden. Jacqueline Jimmink is lid van het Nederlands Gilde van Goudsmeden als Meestergraveur (Meestergraveur MNGG) en is tevens gespecialiseerd in emaille.

Jimmink maakt handgravures in voorwerpen die haar worden geleverd, maar levert ook voorwerpen zoals juwelen, messen, gedenkborden of geschenken die geschikt zijn voor handgravures. Het handgraveren van bijvoorbeeld afbeeldingen, voorstellingen, letters, teksten, monogrammen of familiewapens kan in zowel edele als onedele metalen en staal. Het herstellen of restaureren van versleten handgravures (antiek) behoort ook tot de mogelijkheden.

Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink verzorgt lezingen, scholing en masterclasses voor ambachtsscholen, beroepsonderwijs, vakcongressen, particulieren en evenementen. Handgraveren is een uitstervend ambacht en vraagt om nieuw leven. Meestergraveur Jimmink zet zich als vakvrouw graag in voor het behoud en de ontwikkeling van vakmanschap en kennis.

0623444297
Adres
Vogelenzang 19
1791 EZ Den Burg