CCNL biedt zich aan als kennisinstelling voor de service design-voucher van het ministerie van Economische Zaken

Ben je een Nederlands mkb-bedrijf in de maakindustrie en wil je je onderscheiden via een dienstverlenend concept? Zoek je ondersteuning om de omslag van een ‘productiebedrijf pur sang’ naar een bedrijf met een concurrerend dienstenaanbod te maken? Vraag dan tot en met 15 maart 2017 de Service design-voucher aan bij RVO en huur Crafts Council Nederland in als adviesbureau.

Tegoedbon
Een Service design-voucher is een ‘tegoedbon’ waarmee een mkb-ondernemer uit de maakindustrie een kennisvraag kan laten beantwoorden door een kennisinstelling of een adviesbureau. Met de Service design-voucher ontvang je € 3000 subsidie, uit te geven aan een advies van een kennisinstelling of adviesbureau als Crafts Council Nederland. Voorwaarde is dat je zelf ook € 1000 investeert in jouw innovatieve businessmodel.

Ondersteuning van Crafts Council Nederland
Crafts Council Nederland weet als geen ander verschillende disciplines aan elkaar te verbinden en te innoveren. Samen met jou en jouw klanten ondersteunen wij jou nieuwe ideeën uit te werken tot diensten die ‘ready to market’ zijn. Denk hierbij aan workshops, communicatieverbetering, brainstormsessies met klanten, productinnovatie, presentatie en het aanscherpen van een businessmodel. Met de Service design-voucher schakel je de kennisinstelling in voor een advies op maat.

Aanvragen
Je kan tot en met 15 maart 2017 je aanvraag indienen.
Op de pagina aanvraaginformatie lees je hoe je de Service design-voucher aanvraagt. Je vraagt de voucher aan via mijnrvo.
Neem contact met ons op voor een passend advies via info@craftscouncil.nl