Crafts abonnementen

Wil jij jezelf als ambachtsprofessional of jouw praktijk beter aan de wereld kunnen tonen? Zou je graag hulp willen hebben bij communicatie of promotie? Bekijk dan onderstaande diensten en neem contact met ons op!

Advertenties online en advertorials
Op de website, met 5000 unieke bezoekers per maand, is er ruimte voor mooi vormgegeven advertiorials. Een advertorial is een redactioneel artikel dat jou als ambachtsman, jouw bedrijf of service promoot met mogelijkheid tot verkoop op onze webshop. De advertorial wordt cross mediaal ondersteund door middel van posts op de social media kanalen van CCNL (Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest) en in de nieuwsbrief. De advertorial blijft een maand in het bovenste gedeelte van de website te staan.

1 advertorial € 250,00

Bereik
5000 unieke bezoekers op website per maand
7500 volgers op social media kanalen
1000 ontvangers van nieuwsbrief

Crafts Community servicepakket
Kun je hulp gebruiken bij communicatie en promotie. CCNL stelt graag een servicepakket samen waardoor je jezelf en jouw praktijk beter kunt tonen.

Eigen media
Website prijs op aanvraag (prijs wordt aangepast op wensen – interactief, webshop etc)

Inrichten en opstarten van sociale media kanaal naar keuze € 250,00

Fotografie voor website en social media € 450,00
*Onze huisfotograaf Thijs Adriaans komt een halve dag fotograferen in jouw studio/atelier/werkplaats. Hij levert zowel foto’s in hoge resolutie aan als foto’s die ‘website-klaar’ zijn.

Promotie video € 800,00
*Thijs Adriaans maakt een impressie van jouw prakijk en filmt je al werkende in jouw studio/atelier/werkplaats. De video’s duren twee tot drie minuten.
Zie voor voorbeelden de craft films op de CCNL website.

Agenda CCNL
Wordt jouw werk in tentoonstellingen gepresenteerd of organiseer je zelf exposities? Dan kunnen die opgenomen worden in de actuele agenda met tentoonstellingen op het gebied van crafts in Europa op de CCNL website. Je geeft zelf nieuwe datums en wijzigingen door, wij verwerken die gegevens op de site.
Prijs per jaar
1 – 2 vermeldingen € 200,00

Nieuwsbrieven CCNL
Iedere maand versturen we een nieuwsbrief naar nu ruim 1000 abonnees. Jouw bericht kunnen we daarin meenemen. Je nieuwsbriefbericht wordt door ons geschreven op basis van jouw informatie en bevat 30-50 woorden en een beeld van 400×300 breed dat je zelf aanlevert. De link in het bericht verwijst naar óf jouw website óf een artikel op CCNL waar ook jouw website wordt genoemd.
Prijs per jaar:
Losse nieuwsbrief € 100,00
2 nieuwsbrieven € 150,00

Basisabonnement
Je kunt ook een basisabonnement nemen waar een vermelding op de agenda, jouw nieuws in de nieuwsbrief en op social media gecombineerd wordt.
Prijs per jaar € 300,00

Wat krijg je?
1 of 2 nieuwsbriefvermeldingen (afhankelijk van onderwerp CCNL agenda)
2 agendavermeldingen
2 social media posts op Facebook, Twitter of Instagram
Bereik
5000 unieke bezoekers op website per maand
1000 volgers op social media kanalen
2000 ontvangers van nieuwsbrief

Interesse in een van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op via info@craftscouncil.nl