Crafting Business Seminar

In samenwerking met de projectpartners van Crafting Europe presenteren we Crafting Business Seminar.

Crafting Business is een ondernemerschap programma speciaal voor makers. Acht landen hebben met eigen docenten invulling gegeven aan het programma. Tijdens het internationale Crafting Business Seminar delen deelnemers uit de betrokken landen de lessons learned en vertellen ze hoe ze het toepassen in hun eigen praktijk. Ook lichten verschillende docenten het programma toe.

Ben je benieuwd wat de makers hebben geleerd? Overweeg je om deel te nemen aan Crafting Business 2? Dan is dit seminar iets voor jou.

*Het online seminar was op 22 en 23 februari 2021. Op 23 februari vertelden Fenna van der Klei en Veronica Pock over hun ervaringen met het Nederlandse Crafting Business programma en vertelde docent Marion Beltman over het belang van een maker-statement.

Terugkijken kan hier! *

 

Spunky Spacemakers – Fenna van der Klei

Crafting Business is onderdeel van het grotere samenwerkingsverband Crafting Europe; dit project brengt negen organisaties uit acht Europese landen samen, die zich inzetten om het voortbestaan en het door ontwikkelen van de crafts voor toekomstige generaties te waarborgen.