Crafts Community Bijeenkomst: Zichtbaarheid en Communicatie met Lorraine Dunkley

Datum: donderdag 11 mei 2023
Tijd: 16:00 – 17:30
Locatie: galerie SANAA, Jansdam 2, 3512 HB Utrecht
Kosten: gratis

Aanmelden: rspv via guusje@craftscouncil.nl of DM @craftscouncilnederland

Lorraine Dunkley is de hoofdredacteur van Residence Nederland, een toonaangevend magazine dat zich richt op design, interieur, architectuur en kunst. Ze is verantwoordelijk voor het leiden van het redactieteam en het bepalen van de inhoud en stijl van het magazine. Voordat ze bij Residence Nederland kwam heeft ze gewerkt voor verschillende organisaties binnen de design en craft wereld, waaronder Crafts Council Nederland.

Deze bijeenkomst staat in het teken van zichtbaarheid en communicatie. Ontvang praktische tips om jouw werk te laten opvallen in het overvolle medialandschap van vandaag. Lorraine Dunkley deelt haar persoonlijke ervaringen en inzichten over het benutten van de kracht van communicatie om je zichtbaarheid te vergroten. Leer meer over hoe magazines scouten, offline en online publicaties en hoe je op kunt vallen.

Ben jij een maker, een creatief ondernemer of in crafts geïnteresseerd? Kom naar onze community bijeenkomst en verbind je met gelijkgestemde mensen. Je krijgt de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en te leren van andere makers en creatieve ondernemers. Maak deel uit van onze groeiende crafts community en laat je inspireren. Dit jaar organiseren we acht bijeenkomsten met elk een ander thema.

De Crafts Community bijeenkomsten worden financieel mogelijk gemaakt door Instituut Gak. Volgende bijeenkomsten: 8 juni, 29 juli, 14 september, 16 november en 14 december.

Foto: Merel Daantje