CCNL presenteert de Craftsmap op de Dutch Design Week

Dutch Design Week
17 – 25 oktober
Sectie-C

Op zoek naar de beste ambachtslieden in Nederland? Een expert die producten kan uitvoeren? Een opleiding waar je een ambacht kan leren? Een werkplaats waar je zelf aan de slag kan? Een plek om ambachtelijk erfgoed te bestuderen? Of informatie over hedendaagse crafts en inspiratie? De Craftsmap is dé online zoekmachine voor hoogwaardige en verrassende creatieve ambachten uit Nederland. Tijdens de Dutch Design Week werd de Craftsmap voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek.

De Craftsmap
De Craftsmap is een mooi vormgegeven en makkelijk te gebruiken geografische kaart van Nederland waar je direct inzicht krijgt in waar de gespecialiseerde vakmensen, werkplaatsen, opleidingen, musea en verenigingen zich bevinden. De Craftsmap dient zodoende als een database van hoogwaardige en specialistische kennis, een plek waar de, tot nog toe zeer versnipperde informatie, slim is gebundeld.

Glas
Tijdens de Dutch Design Week toonde Crafts Council Nederland met het thema glas hoe de Craftsmap er offline uit ziet. Glas komt in vele vormen voor, van traditioneel tot hedendaags en wordt momenteel door jonge ontwerpers herontdekt. Crafts Council Nederland presenteerde glas in al haar facetten en toepassingsvormen en presenteert ook musea, opleidingen en vakmensen. Met werk van Bernard Heesen, Laura Lynn Jansen & Thomas Vailly, David Derksen, Sibylle Gielen, Hein Severijns en van de collectie van het Nationaal Glasmuseum.

Adres
Sectie-C
Daalakkersweg 4
5641JA EindhovenGlas Expositie