Open dagen Cor Unum 2017

Cor Unum Open Dagen
24 & 25 november 2017
De Gruyterfabriek, Den Bosch

Op 24 en 25 november opent Cor Unum haar deuren voor het grote publiek om bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste ontwerpen en designs.   Dompel je onder in de keramische wereld van Cor Unum en laat je rondleiden langs alle nieuwe samenwerkingen en designs. “Crafting: The Local and The New”, is het resultaat uit de samenwerking van Cor Unum en Makers Unite. Tijdens de Cor Unum Open Dagen 2017 kun je meer te weten komen over de bijzondere Aleppo-zepen en de samenwerking achter deze collectie.

Cor Unum Contemporary Ceramics
Cor Unum is een productiehuis waar hoogwaardig keramiek wordt vervaardigd in opdracht van ontwerpers, waar studenten ambachtstechnieken leren en waar innovatief ontwerpen en produceren wordt gestimuleerd. Cor Unum werkt veel samen met ontwerpers. Zo proberen zij hen te prikkelen tot het creëren van nieuwe, bijzondere producten en door een gesmeerde organisatie op te zetten waar iedereen een plek heeft. Denk aan vrijwilligers, professionals, studenten, mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt en ontwerpers. Samen vormen zij een collectief dat het keramisch ambacht voor de toekomst borgt en tegelijkertijd het proces van het ambacht vertaalt naar de mogelijkheden anno 2017.

Makers Unite
Makers Unite is een sociale onderneming die door het maken van creatieve producten en opdrachten, kansen biedt aan nieuwkomers. Door een podium te creëren voor talent, wil Makers Unite het publiek bewust maken van het belang van sociale integratie en gelijkheid.

www.corunum-ceramics.nl

www.makersunite.eu